

- Ах, Митко... ласкател такъв...

- Разделя семейства.
- Извинявай! Почувствах се неудобно...
- Що бе? Затова е учила! Бракоразводен адвокат е...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Защо мирише, разваля храна и ни създава проблеми
Те са токсични
Пластмасовите торбички за зеленчуци могат да се използват за нещо повече от просто съхранение на храна
Предателят е не поп Кръстю, а жена
Червеното месо е обвинявано за всичко - от сърдечни заболявания до рак, но също така се нарича ценен източник на протеини
Ако не искате да пръскате пари на вятъра или по-лошо - да се лекувате от натравяне, е по-добре да ги избягвате
Един от най-опасните проблеми е неправилното разпределение на храните в хладилника
Контейнерите за храна често пъти вече не изглеждат чисти дори и след първата употреба
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Каза химик